Vind de beste huurder voor uw huis

 

Een geschikte huurder vindt u niet zomaar. Hoe selecteert u een betrouwbare kandidaat? Waar moet u op letten bij het contract? En wie is het aanspreekpunt bij gebreken? Ik maak met u een plan op maat voor een succesvolle verhuur. Dat scheelt u veel tijd en beperkt uw financiële risico’s. U bepaalt zelf welke taken ik uit handen neem, van het innen van de huur tot technisch beheer. 

 

Stap 1: Mogelijkheden verkennen

Ik kom vrijblijvend bij u langs om de verhuurmogelijkheden van uw woning te bespreken. Past een korte of lange verhuurtermijn het best bij uw situatie? We stellen de juiste huurprijs vast, op basis van onder meer de grootte, ligging, huurtermijn en voorwaarden. 

 

Stap 2: Uw pand onder de aandacht

Ik verzorg professionele foto’s en maak een aantrekkelijke omschrijving van het object. Vervolgens plaats ik de woning op verschillende verhuurwebsites, zoals Funda en Pararius. Met gerichte advertenties op Facebook en Instagram bereik ik een grote groep potentiële huurders. Op die manier vind ik altijd meerdere kandidaat-huurders voor u. 

 

Stap 3: Bezichtiging: de eerste selectie

In de huidige markt heeft u al gauw dertig geïnteresseerden voor uw woning. Hoe herkent u een betrouwbare huurder? Ik maak een eerste selectie, waarbij het grootste deel afvalt. Vervolgens plannen we de bezichtigingen. Geen open huis, maar aparte afspraken, waarbij ik de kandidaat uitgebreid rondleid. Ik leer de kandidaat beter kennen en achterhaal de gewenste huurtermijn en of er sprake is van roken of huisdieren. Na elke bezichtiging geef ik u een telefonische update.
 

Stap 4: Uitgebreide screening

U wilt zo min mogelijk risico lopen. Daarom doe ik een uitgebreide financiële scan. Ik maak persoonlijk kennis met de huurder, controleer zijn identiteit, financiële situatie (en historie) en doe een referentiecheck bij de werkgever. Voldoet de kandidaat aan alle voorwaarden? Dan beslist u of u een overeenkomst wilt aangaan met deze huurder. Alle gemaakte afspraken verwerk ik in het huurcontract. 

 

Stap 5: Onbezorgd opleveren

​Na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van de betalingen, volgt de oplevering. De huurder ontvangt de sleutels vanzijn nieuwe woning. Een belangrijk moment. Ik stel een zorgvuldig inspectierapport op met foto’s van de staat van het pand. Dat voorkomt eventuele discussies in de toekomst. 


Altijd een huurder achter de hand

Zegt de huurder onverhoopt zijn contract op? Mijn actuele zoekerslijst helpt u snel aan een nieuwe huurder. 

 

 

Een betrouwbare huurder vinden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

U wilt een woning verhuren?
Bedrijfsgegevens
Blauw Makelaars
Graaf Florisweg 115
2805AJ Gouda 
T: 0182 239 222
M: 06 14703366
Info@blauwmakelaars.nl
Openingstijden
Maandag     
Dinsdag        
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag           
Zaterdag     
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:00 uur
Bereikbaarheid
Blauw Makelaars is bereikbaar:
 
Ma - Za: 9:00 tot 20:00 uur.
Aangesloten bij:
 
 
makelaar-delft-vbo.png
Funda klein.png
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon