Over Blauw Makelaars

Thuis in Gouda

Als geboren Gouwenaar weet ik mijn weg in de Goudse woningmarkt. U hoeft niet op zoek naar een betrouwbare financieel adviseur, taxateur, bouwkundige of fotograaf: ik weet altijd een professional in de buurt. Ook heb ik een goed contact met andere Goudse makelaars - die houden me real-time op de hoogte van nieuw aanbod van koop- en huurwoningen. Is er haast bij de verkoop? Ik heb een grote lijst met actuele zoekers, voor een snelle match.

 

“Wat is het fijn als een makelaar actief betrokken is. Robert houdt duidelijk van wat hij doet. Hij kijkt niet naar tijd, hij denkt niet in kaders en heeft overal een oplossing voor.”

Robert Kalmeijer

Luistert écht naar u - ook buiten kantoortijden 

Van de geur van appeltaart tot het klinken van de champagneglazen: tijdens het hele koop- of verkoopproces ben ik uw aanspreekpunt. Ik luister aandachtig en breng uw verhaal in kaart. Vervolgens zet ik uw wensen om in realistische doelen. We onderhouden nauw contact, dat stopt niet om 17 uur. Wordt het spannend en is er snelle actie nodig? Ik sta voor u klaar. 

 

"Omdat wij in het buitenland wonen was goede communicatie voor ons noodzakelijk. Elke stap die Robert zet communiceert hij. Na elke bezichtiging stelde hij ons op de hoogte van het resultaat"

 

Zet Social media slim voor u in

 

Social media is mijn specialisatie. Met gerichte advertenties bereik ik precies uw doelgroep. Ook bij niet-actieve zoekers komt uw woning onder de aandacht. En mooi meegenomen: uw advertentie nodigt uit tot delen, waardoor het bereik verder vergroot. 

 

“Via een handige groeps-chat voor onze woning hielden wij nauw contact over de ontwikkelingen.”

 

Houdt zijn kennis op peil

Ik ben opgeleid bij de NVM en Blauw Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Zij kennen strenge toelatingseisen en zien toe op constante bijscholing. Ik deed ervaring op bij twee gerenommeerde makelaarskantoren en startte in 2018 mijn eigen kantoor. 

Robert Kalmeijer studeerde Handel en management (mbo), Communicatiemanagement (hbo) en volgde zijn makelaarsopleiding aan de NVM Academie voor Vastgoed.

 

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Bedrijfsgegevens
Blauw Makelaars
Graaf Florisweg 115
2805AJ Gouda 
T: 0182 239 222
M: 06 14703366
Info@blauwmakelaars.nl
Openingstijden
Maandag     
Dinsdag        
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag           
Zaterdag     
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:30 uur
9:00 - 17:00 uur
Bereikbaarheid
Blauw Makelaars is bereikbaar:
 
Ma - Za: 9:00 tot 20:00 uur.
Aangesloten bij:
 
 
makelaar-delft-vbo.png
Funda klein.png
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon